Uporabo spletnega mesta podjetja INŠTALACIJE ŠTERN urejajo splošni pogoji. Z obiskom naše spletne strani potrjujete da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletni strani se bomo z rednim vzdrževanjem in posodabljanjem trudili zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin. Obiskovalcem ne zagotavljamo in ne prevzemamo odgovornosti za vsebinsko celovitost, ažurnost in točnost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za druge spletne strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave z tretjimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti. Na povezanih tretjih straneh tudi ne zagotavljamo zasebnosti in varnosti.

AVTORSTVO GRADIV
Tekstovne vsebine na spletni strani je pripravilo podjetje v sklopu svoje dejavnosti. Vsebine se v določenih delih nanašajo na izdelke tujih dobaviteljev, katerih poslovni partner je naše podjetje.

Fotografije uporabljene na spletni strani so pridobljene iz več virov in sicer:

  • uporabljene so lastne fotografije ki smo jih v sklopu našega delovanja fotografirali sami
  • uporabljene so logotipi poslovnih partnerjev
  • v določenih delih spletne strani so uporabljene simbolične licenčne fotografije s spletne strani Shutterstock

ZAŠČITA PODATKOV
Spletna stran je zaščitena s SSL certifikatom kar v nadaljevanju pomeni da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepooblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da bi kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.

SPLETNI OBRAZEC
Spletna stran uporablja obrazec preko katerega lahko uporabniki pošljejo povpraševanje. Podatki poslani preko obrazca se ne hranijo podatkovni bazi na spletu ampak so le poslani na e-poštni naslov podjetja. Podjetje podatke uporablja izključno za obravnavo posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene dodatnega trženja.

SPLETNI PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja le obvezne piškotke. Piškotkov tretjih strani ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje, ne uporabljamo.